Filled Under:

APA NAK JADI?? (9 GAMBAR) Apabila Anak-Anak Selebriti Popular Malaysia Dengan Selamba Beraksi Tidak Senonoh...


$%^Umum mengetahui bahawa Sofea Jane mempunyai 3 orang anak perempuan iaitu Arissa, Khadeja serta Soraya. Katanya yang beraksi memakai bikini didalam gambar berkenaan adalah Arissa dan juga Khadeja.

Walaupun ramai yang sudah sedia maklum gaya kehidupan sosial anak-anak kepada pelakon tersebut, ia ternyata sedikit memalukan apabila kita melihat anak melayu yang sudah tentu beragama Islam berpakaian sedemikian.

Di negara kita sekarang, semakin ramai artis wanita melayu yang beranggapan pemakaian bikini adalah merupakan satu perkara biasa didalam hidup. Tak mustahil suatu hari nanti bikini akan menjadi "pakaian rasmi" wanita melayu jika mahu bersantai di tepi kolam renang ataupun pantai..

Memanglah ramai yang akan tertarik jika wanita memakai pakaian "hampir bogel" itu.., khususnya lelaki. Tetapi apakah dengan memakai bikini, ia akan dapat menaikkan darjat seseorang wanita dimata umum?

Hak pemakaian sememangnya hak masing-masing.., tetapi diharap wanita melayu/Islam jangan pula merosakkan imej agama dengan menegakkan kononnya hak pemakaian mereka.

sumber asal